събота, 28 февруари 2015 г.

Издирват затворник, лежал с Боби Белята

По разследването на убийството на Борис Борисов-Белята се работи по две основни направления. Това заяви пред журналисти главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

Първото е интереси в криминалния бизнес, а второто - лични мотиви между криминално проявени лица, поясни главният секретар на МВР. Той потвърди, че е работено по конкретни версии, свързани с тежко криминално престъпление, но по обективни причини не било удачно да обясни за какво точно става дума, съобщава „24 часа”.

Лазаров посочи, че е по-интересно мястото, където е извършено убийството.

„Към момента сме затруднени да изясним с кое лице, изтърпяващо ефективна присъда лишаване от свобода, се е срещало с Борис Борисов и няма как да получим адекватна и обективна информация, тъй като на мястото нито има камера, а и самият район се охранява от лица, изтърпяващи ефективна присъда лишаване от свобода, което за мен е малко озадачаващо”, поясни главният секретар.

Както БЛИЦ писа, една от версиите за убийството е, че 39-годишният Борис Борисов-Белята е разстрелян заради пратка с дрога, която е доставил, но получателите й са му платили с куршуми вместо с пари. Това е една от версиите за убийството му, по която работят криминалистите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар