четвъртък, 16 януари 2014 г.

Човек на Таки ошамарил защитен свидетел срещу Баретата

Пореден екшън се разигра зад решетките в Централния софийски затвор. Защитеният свидетел срещу Златомир Иванов-Баретата - Ивайло Серафимов бе ошамарен от човек на соченият за наркобос в изгнание Христофорос Аманатидис-Таки, съобщи БЛИЦ.

Скандалът между Серафимов и Асен Китанов-Психото избухнал в сряда вечерта, разкриха за БЛИЦ източници от затвора. Причина за спречкването била, че "дежурният свидетел", както наричат Серафимов останалите затворници, поискал работата, която си бил уредил Психото. Щом разбрал за това, Китанов нахлул в килията на Серафимов и забил няколко юмрука в главата му, след което го предупредил да стои далече от клуба по интереси, в който се готвел да работи.

В свадата се намесили надзиратели и разтървали двамата. Серафимов бил изпратен в т.нар. "буфер", където да бъде в безопасност. Според запознати не е изключено той да бъде преместен и в друг затвор, за да бъде опазен от гнева на останалите пандизчии, които наричали Серафимов "шпионин".

Наскоро Асен Китанов-Психото също стана свидетел. Той даде показания срещу пернишката група за мокри поръчки, станала известна като "Килърите 3". Психото дал подробности около убийствата на Николай Христов -Хайо,  Петър Крумов-Пупи и на Теодор Неофитов-Ханс. Основни свидетели срещу бандата на Райко Кръвта, която сега се ръководела от баща му - бай Васо, са и Станислав Ангелов-Сиси и Николай Николов-Шатката.

Няма коментари:

Публикуване на коментар