събота, 20 август 2016 г.

Митьо Очите се възстановява в 5-звезден лукс

Димитър Желязков Очите от няколко часа е настанен в Гранд хотел Поморие. В ранният след обед около луксозния комплекс край морския бряг е забелязано силно полицейско присъствие.Служителите на МВР са получили оперативна информация за новия клиент на хотела и са решили да се подсигурят срещу непредвидени изненади, съобщава "24 часа", позовавайки се на свои източници.

Поморийският гранд хотел е известен със силното си рехабилитационно звено с модерно оборудване и доказани специалисти. Близките на Очите предварително проучили условията и направили резервация на стая със специално обзавеждане за хора с двигателни проблеми. Според запознати плътно до Желязков ще бъде жена му Антигона.

"Имаме неотменим принцип да не коментираме дали някой е настанен или не в хотела ни, това е част от стила на обслужване", заяви представителят на управата Георги Мицов. Но всеки е добре дошъл, допълни той.

По-рано днес от УМБАЛ "Софиямед" съобщиха, че Желязков е изписан от болницата. В Гранд хотел Поморие се възстановява друг пострадал от инцидента в Слънчев бряг на 8 юни - Никола Маринов-Магарето. Той имаше проблем с крака, но вече е раздвижен, казват близки до Никола.

Няма коментари:

Публикуване на коментар