сряда, 8 юни 2016 г.

Митьо Очите събирал наказателния отряд 3 дни

Най-гадното от снощния екшън в Слънчев бряг е, че полицаите в продължение на три дни наблюдаваха раздвижването около Димитър Желязков-Очите, усещаше се какво се подготвя, имаха информация, но не реагираха адекватно. Това твърди източник на Флагман.БГ.Раздвижването включвало сформиране на отряд от целия Бургаски регион, повечето били от Бургас. Личало си, че предстои сериозно разчистване на сметки.

Собственикът на ресторант "4 You" - Софиянецът Божидар Т. притежава и най-оборотната дискотека - "Оксижен", както и други ресторанти. Неговата охрана обаче се състои само от професионалисти, завършили НСА и с подходяща подготовка за адекватни действия при нападение. Божидар очаквал посещението на Очите и наказателния отряд.

"От една страна трябваше да се изясни под чий контрол ще се продават наркотиците, но от друга - през последните дни софиянецът често се жалвал, че зрее скандал около таксиметровите стоянки на дискотека "Оксижен", както и пред другите му заведения. Очите настоявал там да са само негови автомобили", казва източникът на изданието.

Снощи Очите тръгнал с огромно самочувствие към ресторант "4 You", като въоръжил хората си с брадви и ножове. Те изобщо не влезли в действие заради заетите отрано позиции за стрелба на хората на Божидар. Затова от тях не са дадени жертви.

Няма коментари:

Публикуване на коментар