събота, 28 март 2015 г.

Антимафиоти в анцузи арестували показно Котката и Пехо Събота

Спецченгета атакуваха в типичния за бургаските батки екип - анцуг Адидас заподозряните за наркоразпространение Стефан Хаджиев-Котката и Петко Ковачев-Пехо, пише Флагман.БГ.

Вчера двамата криминално проявени бургазлии бяха показно арестувани в центъра на града. Остава загадка защо под бронежилетките някои от полицаите са с долници и горници с емблематичните три черти. 

Според запознати антимафиотите следили бандитите дълго време, дегизирани като представителите на ъндърграунда.Котката бе закопчан до ж.п. гарата, докато шофира миникупъра на жена си. Две полицейски коли с 8 ченгета с качулки обградили района и се нахвърлили върху Стефан Хаджиев пред очите на сащисаните минувачи. Пехо пък е хванат в Морската градина в Бургас.

Според очевидци преди година и половина Котката паркирал същия този миникупър на централния площад в Неапол, където и политиците не смеят да спират колите си. Автомобилът с бургаска регистрация бил вдигнат с паяк демонстративно, а Стефан Хаджиев платил тлъста глоба. Не е ясно каква е била "мисията" на Котката в най-мафиотския италиански град.

Стефан Хаджиев-Котката бе един от най-доверените хора на Митьо Очите. Той бе подсъдим по обвинението за пране на пари. Името на Петко Ковачев се свързва и с кражби на на коли.

Няма коментари:

Публикуване на коментар