петък, 14 ноември 2014 г.

Лейтенант на Сако организирал кървавото меле в “Червило“!

Известният подземен играч Иво Станев-Турчина, е организирал кървавото меле в столичния клуб „Червило“.

Целта на Турчина, който е смятан за лейтенант на Сако, е била силово завземане на наркотеритории, в които да се пласира скъпоценния бял прах. Това е и водещата версия на разследващите.

Една от апетитните дестинации е „Червило“, на което от години му се носи славата, че предлага забранени вещества на богатите си клиенти. Преди около 5 години Турчина се опита да направи безуспешен преврат на Сако, с когото бяха задържани по обвинение в трафик на дрога.

Турчина бе използвал факта, че босът му лекува високото си кръвно в затворническа болница, и се опитал да го отстрани. Дори сформирал своя мрежа от дилъри на кокаин и ги пуснал да действат из София. Изглежда двамата са се разбрали, защото днес действат като железен тандем в раздирания от интриги и напрежение столичен наркопазар.

Подозира се, че острието на вчерашната атака в „Червило“ е Венци Боксьора (на снимката вляво) от Световрачане. Самият той е стар познайник на полицията и наскоро е излязъл от килията – озверял от амбиция да се докаже в мръсния бизнес.

Според наши източници, Боксьора е оглавил наказателна бригада, която да помогне на Турчина и Сако да се утвърдят като безспорни лидери в бизнеса с отрова.

Звездата на Сако изгря около приятелството му с Мето Илиенския, от когото се предполага, че е придобил завидни имения в нечистия занаят.

PIK.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар