четвъртък, 1 май 2014 г.

Босия пред ПИК: Филчев е поръчал убийствата на Николай Колев и Надежда Георгиева, а Алексей Петров ги е организирал!

"В понеделник бях в кабинета на главния прокурор Сотир Цацаров. Той ме попита кой е убил военния прокурор Николай Колев и ямболската адвокатка Надежда Георгиева.
Казах му, че поръчителят на двете престъпления е един и същ - Никола Филчев. Убийствата са организирани от Алексей Петров". Това каза сензационно пред ПИК Николай Колев-Босия, който се яви като свидетел по тези знакови дела.

Веднага след празниците започва на втора инстанция делото за убийството на ямболската адвокатка Надежда Георгиева, където се очаква Босия да е отново сред основните свидетели. Медията ни научи, че там той ще заговори за други знакови имена, които ще се свържат с двете убийства чрез неговите показания.

"Няма да променя показанията си, които дадох пред Софийски градски съд, когато казах, че Филчев е замесен в убийството на Надежда. Той излъга, че бил в Либия, Това, че е бил прокурор не би трябвало да е пречка да бъде разпитан. На мен убитата адвокатка ми е споделяла много неща за него. Най-малко трябваше да му се потърси отговорност за тази лъжа. Филчев има какво да каже пред съда по това дело":, каза пред медията ни Николай Колев.

30-годишната адвокатка Надежда Георгиева бе открита посечена със сатър в дома си в столицата на 28 февруари 2000 г. Случаят се прочу заради жестокия начин, по който беше извършено убийството, и замесването на висши магистрати.

Самият Никола Филчев заяви вчера пред медията ни, че е готов да даде показания по занаковото дело.

Няма коментари:

Публикуване на коментар