понеделник, 24 ноември 2014 г.

Потрошиха колата на Малката Рижа

Неизвестни потрошиха колата на Симеон Стоянчов, известен с прякора си Малката Рижа. Инцидентът е станал днес в 4.00 часа сутринта. Трошенето на стъклата е събудило хората от блок 410 в ж.к. „Меден рудник”. Целият автомобил бил изподраскан, а закани да подпалят возилото имало и в социалните мрежи, пише Флагман.

Припомняме, че пословичният бургаски хулиган, който вдигна на крак през последните месеци целия град, остави демонстративно леката си кола ситроен точно до кръстовището в „Меден рудник”, където беше убит по-големия му брат - Калоян преди 5 години . Симеон Рижата със сивия ситроен  се превърна в кошмар за шофьорите в Бургас през последните месеци, като  предизвикваше инфарктни ситуации, карайки надрусан и напълно неадекватен. До днес колата привличаше вниманието на минувачите в района между блокове 410 и 412 в „Меден рудник”, оставена символично там. В много от коментарите под нашите статии хората се заканваха, че ще я потрошат и запалят. Уговаряха си срещи там и реакцията им не закъсня.

В момента Симеон Стоянчов е в ареста, след като в петък сътвори нов екшън, този път директно в съда, докато се гледаше мярката му за неотклонение по обвинение за кражба на мобилен телефон и сумата от 25 лева. Поредната лудост на бургаския гамен, отдавна злоупотребяващ с наркотици, е ритникът, който нанесе в главата на фоторепортера Борислав Пенков пред очите на съдебна охрана, която даже не реагира.

Няма коментари:

Публикуване на коментар