понеделник, 4 август 2014 г.

Убиецът на Отверката се забавлява с невръстна девойка

Убиецът на Отверката се забавлява с невръстна девойка след като беше освободен от затвора. Иван Карастоянов, един от обвинените за убийството на Николай Радев-Отверката, беше пуснат от затвора преди няколко дена и вече се наслаждава на свободата си по подобаващ начин.
Убиецът на Отверката релаксира край басейна във вилата на баща си Владимир и въобще не изглежда впечатлен, че срещу него са повдигнати обвинения за убийство.

Нещо повече, Карастоянов прекарва времето си в компания на младо момиче, за което запознати се кълнат, че е непълнолетно. Името на госпожицата е Лора Цветанова, а самата тя лично е качила фотосите в профила си във Фейсбук.

На кадрите се вижда как двамата се забавляват край басейна, а на една от снимките е написала името си с плажно масло на гърба на Карастоянов. На друг фотос пък Лора позира върху капака на лъскавото БМВ на гаджето си. Онлайн потребителите са раздвоени в оценките си за снимките. Според едни няма нищо лошо Карастоянов да се забавлява след излизането си от затвора. Други обаче смятат, че убиецът на Отверката прекалява с показността след трагедията, предават от „24 часа“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар